Ons assortiment Menukaart

U kunt kiezen uit vijf soorten vlees: Scaloppa, Bistecca, filetto, fiorentina en ribeye. Deze soorten vlees kunnen gecombineerd worden met een smaakvolle saus naar keuze: Alla griglia (Gegrild), Alla marsala (In Marsalasaus), Ai funghi (In roomsaus met champignons en knoflook), al vino bianco (In witte wijn roomsaus met knoflook), Alla gorgonzola is €1,00 extra (In gorgonzolasaus met uien en knoflook), Ai peperoni (Met verse paprika, champignons, uien, witte wijn en room), Alla Pizzaiola (In tomatensaus, kappertjes, knoflook, peterselie, olijven, ansjovis), Pepe crema (In cognac roomsaus met champignons en peper), Valdostana (Met gebakken ham, mozzarella en tomatensaus) Al pepe verdi (In groene pepersaus) Alle vleesgerechten worden geserveerd met friet of aardappelschijfjes en salade. 

99. Scaloppa

Varkenshaas

100. Bistecca

Entrecote

101. Filetto

Ossenhaas

102. Fiorentina

T-bonesteak (Ong. 400 gram)

103. Ribeye

(Ong. 350 gram)