Restaurant Pizzeria Mario Over ons
De echte Italiaan in Hoogeveen

In 1994 openden Mario en Roelanda de deuren van restaurant Pizzeria Mario aan de Grote Kerkstraat 22. Nu, na bijna 25 jaar, is het een vertrouwd adres voor een lekkere pizza, pasta, vlees of visgerecht. Sinds 2022 is Pizzeria Mario verhuisd naar een nieuwe, ruimere locatie. Je kan ons vinden aan de Raadhuisstraat 6 aan de hoofdstraat van Hoogeveen.

Restaurant Pizzeria Mario werkt uitsluitend met de mooiste producten die de Italiaanse keuken te bieden heeft. Alle ingrediënten worden vers besteld bij de plaatselijke Italiaanse leverancier of met zorg geïmporteerd uit Italië. Iedere dag beginnen onze koks met de voorbereidingen. Hierdoor werken we dagelijks met verse producten.

Overgenomen door Emilio Kelmendi
Het was voor Mario en Roelanda nu echter tijd om te kijken naar een opvolger. ‘Gelukkig hebben wij iemand gevonden die het bedrijf goed kent en het graag wil overnemen’, aldus Roelanda. ‘Iemand die gaat voor goed eten dat volgens de Italiaanse traditie wordt bereid.’

Sinds 1 september 2018 is Emilio Kelmendi de nieuwe eigenaar en chef kok van Restaurant Pizzeria Mario. Emilio is een Italiaan die als geen ander weet hoe je Italiaanse gerechten moet bereiden. Alle gerechten worden met zorg en liefde bereid en dat proef je! Emilio streeft ernaar om samen met zijn werknemers het gevoel van Italië te kunnen geven.
We zien je straks Reserveer direct
Bij Mario worden de ingredienten voor elk gerecht vers gemaakt. Bekijk onze Italiaanse speclialiteiten.
Reserveer meteen