Restaurant Pizzeria Mario

Grote Kerkstraat 22 Hoogeveen Telf.0528 - 265544

Over ons

Mario en Roelanda Cano

Hoogeveen - In 1994 openden Mario en Roelanda de deuren van restaurant pizzeria Mario aan de Grote Kerkstraat 22. Nu, na bijna 25 jaar, is het een vertrouwd adres voor een lekkere pizza of pasta. Ook staan er vele vlees- en visgerechten op de menukaart. 

Bij Mario wordt het deeg voor de pizza’s elke dag vers gemaakt. Net zoals de tomaten- en Bolognezer sauzen en de lasagne. Dit ruik je al bij binnenkomst, zo’ n heerlijke lucht.

Het is voor Mario en Roelanda nu echter tijd om te kijken naar een opvolger. ‘Gelukkig hebben wij iemand gevonden die het bedrijf goed kent en het graag wil overnemen’, aldus Roelanda. ‘Iemand die gaat voor goed eten dat volgens de Italiaanse traditie wordt bereid.’

Per 1 september 2018 neemt de nieuwe opvolger Emilio Kelmendi de sleutels in ontvangst. Emilio heeft er zin in. ‘Wij gaan de openingsdagen verruimen’, vertelt hij met een lach. ‘Vanaf 1 september gaan wij alle dagen open.’ Ook is er de mogelijkheid om de maaltijden te laten bezorgen in Hoogeveen en omgeving. 

Emilio heet iedereen graag welkom bij restaurant pizzeria Mario.

Restaurant Pizzeria Mario HoogeveenRestaurant Pizzeria Mario HoogeveenRestaurant Pizzeria Mario HoogeveenRestaurant Pizzeria Mario Hoogeveen

Restaurant Pizzeria Mario HoogeveenRestaurant Pizzeria Mario Hoogeveen

Restaurant Pizzeria Mario Hoogeveen


Met trots hebben wij de 

"OK" sticker mogen ontvangen van het SBS tv programma:

"De Smaakpolitie"

Rob Geus heeft hoogst persoonlijk deze sticker op onze voordeur geplaatst.


"OK" sticker SBS "De Smaakpolitie"


Bezorgkosten binnen Hoogeveen 2,50 euro, buiten Hoogeveen 3,50 euro